decojirea Stanytsia Luhanska/fotografie ilustrativă/REUTERS

Ca urmare a bombardării diferitelor districte din Regiunea Luhansk, sunt morți și răniți. În special, se raportează că trei copii minori au fost duși la spital. 

Acest lucru este raportat de către serviciul de presă al Poliției Naționale a Ucrainei. 

Casele cu mai multe etaje și private din Severodonetsk, Lisichansk, Kremennaya, Popasnaya, Privolye și Zolotoy au fost avariate. A fost un incendiu în unele case din cauza bombardamentelor.

“Trei școli secundare, un spital și un centru comercial din orașul Severodonetsk au intrat sub focul artileriei inamice. De asemenea, un obuz inamic a lovit unul dintre sediile poliției din Regiunea Luhansk. În orașele Severodonetsk și Lisichansk, conductele de gaz au fost avariate de focul inamic”, a declarat poliția într-un comunicat. 

Duminică dimineață, trupele de ocupație ale Federației Ruse au tras la Catedrala Hristos-Nașterea Domnului din Severodonetsk. În această catedrală există un adăpost în care, în caz de pericol, locuitorii orașului coboară.reamintim că, în urma unui atac cu rachete asupra Centrului Internațional pentru menținerea păcii și securității, situat la terenul de antrenament Yavorovsky (regiunea Lviv), 35 de persoane au fost ucise, alte 134 au fost rănite.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.