Trei nave mari de aterizare ale Federației Ruse sunt reparate în Sevastopol/foto REUTERS trei nave mari de aterizare ale Federației Ruse sunt reparate în Sevastopol/foto REUTERS

Trei mari nave de asalt amfibii rusești din proiectul 775 sunt situate la șantierul naval 13 al flotei rusești a Mării Negre din Sevastopol ocupat temporar. În total, există patru astfel de nave în flota rusă.

ediția Crimeea scrie despre asta. Realități.

Se remarcă faptul că trei nave de debarcare sunt ancorate pe malul vestic al Golfului Kilen, două dintre ele fără numere laterale, iar a treia navă “Azov” cu numărul lateral 151. În plus, se știe că există urme de deteriorare și peeling vopsea pe partea tribord a unui vas.

Citește și:  nu am lucrat pentru protecția orașului, m-am gândit doar la mine: Zelensky a concediat șeful Kharkiv SBU Nu am lucrat pentru a proteja orașul, m-am gândit doar la mine: Zelensky l-a concediat pe șeful SBU din Kharkiv ocupanții din Ucraina au ucis civili de multe ori mai mult decât militarii - Sniffer Ocupanții din Ucraina au ucis civili de multe ori mai mult decât armata – Shmygal

există doar patru nave amfibii mari ale proiectului 775 în Flota Mării Negre a Federației Ruse:

După cum a raportat UNIAN mai devreme, rachetele Kalibr au fost încărcate în submarinele proiectului Varshavyanka al Flotei Mării Negre a Federației Ruse în Golful sudic al Sevastopolului ocupat.

În același timp, cinci nave rusești din Marea Neagră continuă să amenințe atacurile cu rachete pe teritoriul Ucrainei. Unele dintre nave au mers la adăposturi în apropierea Crimeei ocupate de ruși din cauza furtunii.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.