fotografie UNIAN fotografie UNIAN

Orașul Izyum din regiunea Harkov a suferit cele mai multe atacuri cu rachete de la începutul invaziei pe scară largă a Federației Ruse.

Acest lucru a fost spus de secretarul Consiliului Național de securitate și apărare Alexey Danilov în aerul teledonului național.potrivit datelor sale, 476 de lovituri de rachete ale invadatorilor ruși au fost înregistrate pe stafide.

Mariupol, care a fost aproape distrus de ruși, se află pe locul doi în ceea ce privește numărul de atacuri cu rachete, iar Nikolaev se află pe locul trei. 

Citește și:  rușii doresc un referendum în teritoriile ocupate pentru mobilizare-Gaidai Rușii doresc un referendum în teritoriile ocupate pentru mobilizare-Gaidai în Kramatorsk, cadavrele a trei victime au fost scoase de sub dărâmăturile unei școli distruse (foto) În Kramatorsk, cadavrele a trei victime au fost scoase de sub dărâmăturile unei școli distruse (foto)  ajustarea a fost imensă: Gaidai a povestit despre trădători - lumea rusă “Ajustarea a fost uriașă”: Gaidai a povestit despre trădători – “zhdunii lumii rusești”

“Am avut cele mai multe atacuri cu rachete asupra orașului Izyum. Vedem că 476 de lovituri de rachete au fost pe stafide. Mariupol este pe locul doi, apoi Mykolaiv”, a spus secretarul NSDC.

La 1 iulie, Ministerul Apărării al Ucrainei a raportat că, timp de 126 de zile de război, Nikolaev nu a fost bombardat doar 18 zile.

Președintele administrației militare regionale Mykolaiv, Vitaly Kim, a declarat recent că vor să închidă orașul pentru câteva zile pentru a detecta și reține colaboratorii locali.

Între timp, Institutul pentru studiul războiului consideră că Federația Rusă intenționează să anexeze regiunea Harkov.potrivit Bloomberg, Kremlinul se grăbește să organizeze referendumuri în teritoriile ocupate pentru a-i oferi lui Putin motive să le includă în Federația rusă în luna septembrie a acestui an.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *