Arestovich a spus că în sudul Forțelor Armate ale Ucrainei obiectele din spate ale ocupanților sunt acoperite de trei sau patru ori pe zi/foto UNIANArestovich a spus că în sudul Forțelor Armate ale Ucrainei, obiectele din spate ale ocupanților sunt acoperite de trei sau patru ori pe zi/foto UNIAN

Forțele Armate ale Ucrainei “acoperă” în mod constant obiectele din spate ale ocupanților. În fiecare zi există mai multe capace.

Acest lucru a fost spus de consilierul șefului biroului președintelui Alexey Arestovich.

“Sudul este locul în care fondurile noastre continuă să lucreze la sprijinul logistic al trupelor rusești. Depozite cu muniție, cu echipament, locuri de concentrare a personalului, combustibil, posturi de comandă. Mai multe capace pe zi este norma. Trei sau patru coperte”, a remarcat Arestovich.potrivit acestuia, pierderile invadatorilor în timpul atacului asupra eșalonului din Brilovka sunt cel mai probabil mai multe decât cele anunțate anterior.

După cum a raportat UNIAN mai devreme, GUR a confirmat, de asemenea, că în noaptea de 29-30 iulie, armata ucraineană a lovit eșalonul feroviar al ocupanților, care au ajuns la stația Brilevka. Eșalonul era format din peste 40 de vagoane cu forță de muncă, echipament și muniție. 

Pe 2 August, a devenit cunoscut faptul că la gara “Kalanchak” din regiunea Kherson, ocupanții au organizat un paravan de fum și și-au aruncat propriul tren cu echipament și muniție. Incidentul a avut loc în dimineața zilei de 1 August, iar trenul a sosit cu o zi înainte – pe 31 iulie.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.