Reznikov a postat o fotografie de la Saltovka/foto Alexey Reznikov, Twitter Reznikov a postat o fotografie de la Saltovka/fotografie de Alexey Reznikov, Twitter

Rusia a comis unele dintre cele mai mari crime de război din Harkov, acest oraș poate deveni un loc pentru un tribunal asupra Federației Ruse după victoria Ucrainei în război. 

Ministrul Apărării Alexey Reznikov a scris despre acest lucru pe Twitter.

El a publicat o fotografie de la Saltovka și a reamintit: această zonă rezidențială Kharkiv este una dintre cele mai mari din Ucraina, poate fi comparată în populație cu Mariupol. Potrivit lui, acum este una dintre cele mai mari scene ale crimei ocupanților.

“Kharkiv este primul avanpost al civilizației la granița cu Mordor. După victorie, acesta va fi locul Tribunalului asupra Rusiei”, a scris el.

Citește și:  explozii au avut loc în Odessa, un incendiu este raportat în port (Foto, video) Exploziile au tunat în Odessa, rapoarte despre un incendiu în port (Foto, video) invadatorii ruși au bombardat Universitatea Beketov din Kharkiv (foto) Invadatorii ruși au tras la Universitatea Beketov din Kharkiv (foto) greva Kropyvnytskyi: există militari printre morți și răniți greva Kropyvnytskyi: există militari printre morți și răniți

După cum a scris UNIAN, Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina a avertizat că în regiunea Harkov, trupele rusești încearcă să împiedice Forțele Armate ale Ucrainei să ajungă la frontiera de stat.

Pe 21 iulie, ocupanții au tras mai multe lansatoare de rachete “Hurricane” la o stație de transport public din districtul Kiev din Kharkiv. Conform celor mai recente date, numărul morților ca urmare a bombardamentelor inamice din 21 iulie a crescut la patru, 25 de persoane au fost rănite.

în plus, cartierul Saltovsky din Harkov a fost bombardat de artilerie. Ocupanții au intrat într-o clădire rezidențială. Trei civili au fost răniți.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *