false Trukhanov a arătat consecințele grevei de seară asupra Odesei/Centrul de presă foto al forțelor de apărare și securitate din sud

Primarul Odesei, Gennady Trukhanov, a arătat un videoclip cu o întreprindere de infrastructură civilă distrusă de rachetele rusești. 

videoclipul a apărut pe Facebook-ul primarului.

Trukhanov a spus că ocupanții au “demilitarizat” întreprinderea în care a avut loc fluxul de lucru. În urma loviturilor cu rachete, o persoană a fost ucisă și mai multe persoane au fost rănite de severitate moderată.

Primarul a subliniat că invadatorii atacă cu răutate Odessa pașnică, deoarece această întreprindere, ca o serie de altele pe care rușii le-au lovit mai devreme, nu are nicio legătură cu infrastructura militară.

“Această întreprindere nu are nimic de-a face cu infrastructura militară și facilitățile militare. Nu există depozite de arme și muniții aici și nu au existat. Așa a” felicitat “” lumea rusă “orașul erou Odessa pe 9 mai”, a spus Trukhanov.

Grevă de rachete pe Odesa pe 9 Mai-ceea ce este cunoscut

Pe 9 Mai, dimineața, ocupanții au lovit regiunea Odessa cu patru rachete Onyx din complexul Bastion situat în Crimeea ocupată.

Ca urmare a bombardamentelor din suburbiile Odesei, clădirile rezidențiale private au fost avariate. Potrivit Comandamentului de Sud, nu există victime civile.

greve de rachete au fost, de asemenea, efectuate în regiunea Odesa.

Seara, Odessa a fost supusă unei noi lovituri de rachete în oraș, au tunat o serie de explozii, ale căror sunete pot fi auzite în diferite părți ale orașului. Potrivit locuitorilor locali, ferestrele au fost scoase din case.

Mai târziu a devenit cunoscut faptul că trupele rusești au tras șapte rachete la Odessa cu ajutorul aviației. În urma grevelor, o persoană a fost ucisă, iar alte cinci au fost spitalizate.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *