Stormtroopers din Brigada a 10-A au distrus două tancuri inamice cu echipaje/captură de ecran din videoclipTrupele de furtună ale brigăzii a 10-A au distrus două tancuri inamice cu echipaje/captură de ecran din videoclip

Luptătorii Brigăzii a 10-A de asalt montan au înregistrat încă două ținte inamice distruse în contul lor. Au aruncat în aer tancurile ocupanților ruși împreună cu echipajele lor.

Grevele bine direcționate împotriva inamicului au fost raportate în centrul de presă al Forțelor Terestre ale Forțelor Armate ale Ucrainei.

“2 tancuri distruse. 4 ocupanți ruși lichidați. Astfel s-a încheiat plimbarea celor două vagoane. Băieții noștri fac inamicul să fie în permanență în suspans și pe bună dreptate. Fii frică, uită-te în jur. În mod constant. Și este mai bine să te întorci acasă de pe pământul altcuiva”, au raportat Forțele Terestre AFU.

Videoclipul, care a fost atașat la post, demonstrează distrugerea echipamentului. Tancurile conduceau de-a lungul unui drum de țară, iar soldații Brigăzii a 10-a îi urmăreau cu ajutorul unei drone.

Prima lovitură a fost provocată vehiculului de luptă din față. A început să încetinească și a tras pe marginea drumului. Cel de-al doilea tanc a încercat să-l împingă pe primul și chiar a reușit să-l treacă, dar nu a fost posibil să scape departe. Echipamentul a condus aproximativ un kilometru, după care soldații Brigăzii a 10-a l-au aruncat în aer cu fotografii bine direcționate.

Amintiți-vă că aceasta nu este întreaga “captură” a APU pentru 13 iulie. Anterior, UNIAN a raportat că în regiunea Harkov, soldații regimentului Azov au eliminat 37 de ocupanți și nouă unități de echipament inamic.

războiul Federației Ruse împotriva Ucrainei

ajutați proiectul Susțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.