trupele rusești au intrat în toshkovka/REUTERS photoTrupele ruse au intrat în Toshkovka/REUTERS foto

Invadatorii ruși au intrat în Toshkovka și și-au intensificat influența focului asupra altor așezări din Regiunea Luhansk.

Acest lucru a fost anunțat de șeful administrației militare regionale Luhansk, Serghei Gaidai.

“Este greu în direcția Popasnyansky. Inamicul a intrat în Toshkovka, ceea ce ia permis să consolideze impactul focului asupra altor așezări. Invadatorii se înrădăcinează deja în Ustinovka, Podlesny și Valea Mirnaya și atacă Belaya Gora. Nu este ușor pentru luptătorii noștri să dețină apărarea în zona Gorny”, a spus el.

Potrivit șefului regiunii, 9 case au fost distruse în Gorny în ultima zi, 7 în Zolotoye, 12 în Novoivanovka.

Anterior, șeful administrației militare raionale, Roman Vlasenko, a subliniat că săptămâna aceasta ar putea fi decisivă, iar luptele și mai intense. Potrivit acestuia, toate rezervele de personal și echipamente inamice din teritoriile ocupate sunt concentrate pe linia de contact. 

“Astăzi, potrivit informațiilor noastre, Toshkovka este complet ocupată de ruși. Ei încearcă să împingă apărarea băieților noștri între Valea pașnică și Munte. Au fost opriți ieri, dar presiunea continuă”, spune Vlasenko.

După cum a raportat UNIAN, pe 20 iunie, ministrul adjunct al Apărării din Ucraina, Anna Malyar, a declarat că au avut loc bătălii decisive în zona Severodonetsk, deoarece rușii intenționează să captureze întreaga regiune Luhansk până pe 26 iunie.

“Acum, fără exagerare, bătăliile decisive continuă în zona Severodonetsk. Iar planurile inamicului sunt de a ajunge la granițele regiunii Luhansk aproximativ până pe 26 iunie. Acum, armata rusă și-a aruncat practic toate forțele și mijloacele pentru a asalta așezările din jur”, a spus ea.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.