rușii și-au postat deja tricolorul /foto: din rețelele sociale jpg “data-height=” 900 “data-width= “1200” title = “rușii și-au postat deja tricolorul/foto: din rețelele sociale”/>Rușii au reușit deja să-și petreacă tricolorul/foto: din rețelele sociale

trupele rusești au ocupat orașul Svetlodarsk din regiunea Donetsk în dimineața zilei de 24 mai.

Acest lucru a fost confirmat de șeful administrației militare Svetlodarsk, Serghei Goshko, într-un comentariu la Radio gratuit.

“În prezent își atârnă cârpa (steagul rusesc) pe clădirea administrativă”, a spus el.

Citește și:  inteligența ucraineană explicată când APU va intra în Crimeea (video) Serviciul de informații ucrainean a explicat când APU va intra în Crimeea (video) înlocuirea lui Putin sau prăbușirea Rusiei: șeful serviciilor de informații a spus cum se va încheia războiul pentru Federația Rusă Înlocuirea lui Putin sau prăbușirea Rusiei: șeful serviciilor de informații a spus cum se va încheia războiul pentru Federația rusă fără rute de aprovizionare cu arme: expert în noi ținte ale atacurilor rusești în Ucraina Nu modul de a furniza arme: un expert cu privire la noile obiective ale atacurilor rusești în Ucraina

Potrivit acestuia, invadatorii înarmați se plimbă deja pe străzi, verificând documente de la rezidenții locali.

“Populația locală, cu care comunic, spune că nu văd o prezență mare. Există anumite grupuri de câte 5 persoane fiecare”, notează Goshko.

În canalele Telegram din apropierea AFU, se raportează că armata ucraineană s-a retras temporar din Svetlodarsk în poziții mai convenabile pentru apărare. 

ScreenshotScreenshot

Războiul din Ucraina: date actualizate

Începând cu 24 mai, trupele rusești își continuă ofensiva în Donbas, concentrându-se pe încercuirea Lisichansk și Severodonetsk pentru a ajunge la granița administrativă a regiunii Luhansk.

în același timp, agresorul a tras Divizia Iskander în direcția belarusă.

Conform previziunilor experților și armatei, ocupanții pregătesc o ofensivă mare în sud; în acest scop, întăresc gruparea trupelor pentru atacuri în direcția Zaporozhye. 

în plus, rușii stabilesc poziții pe insula Zmeiny capturată. Manevrarea navelor Flotei Mării Negre a Federației Ruse continuă în Marea Neagră.

În ultima zi, alți 150 de ocupanți ruși și nouă tancuri au fost lichidate în Ucraina. Acum, numărul total de dușmani distruși în statul ucrainean este de aproximativ 29.350 de persoane. 

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.