inamicul încearcă să stabilească un control deplin, în primul rând, asupra Luhansk, iar mai târziu-asupra regiunilor Donetsk/REUTERSInamicul încearcă să stabilească un control deplin, în primul rând, asupra Luhansk , și mai târziu – asupra regiunilor Donetsk/REUTERS

Ocupanții ruși au redus intensitatea acțiunilor ofensive în direcțiile Avdiivka, Novopavlovsky și Zaporizhia.

După cum relatează corespondentul UNIAN, acest lucru a fost anunțat la un briefing de către șeful adjunct al Direcției operaționale principale a Statului Major General al Forțelor Armate din Ucraina Alexey Gromov.

Pe direcțiile Avdeevsky, Novopavlovsky și Zaporozhye există o scădere a intensității acțiunilor ofensive. În același timp, atacurile de mortar și artilerie asupra pozițiilor trupelor noastre nu se opresc”, a spus el.

Gromov a reamintit că ocupanții nu opresc acțiunile ofensive în estul Ucrainei, bombardând de-a lungul liniei frontului și în adâncurile apărării trupelor ucrainene.

“Inamicul încearcă să stabilească un control deplin, în primul rând, asupra Luhansk, și mai târziu – asupra regiunilor Donetsk în interiorul frontierelor lor administrative. În ciuda superiorității forței de muncă și a armelor, a echipamentului militar, inamicul nu a reușit să-și atingă obiectivul până în prezent”, a subliniat Gromov.

Citește și:  se va încălzi până la + 28 în Ucraina înainte de weekend, ploi în trei regiuni (hartă) Înainte de week-end, se va încălzi până la + 28 în Ucraina, ploile din trei regiuni (map) aproape 60 de tone de pradă în Ucraina – a apărut o hartă a jafurilor de către soldații ruși Aproape 60 de tone de pradă în Ucraina – a apărut o hartă a jafurilor de către soldații ruși în SUA, autorul eseului How to kill her sot a fost găsit vinovat de uciderea soțului ei în SUA, autorul eseului” How to kill her sot ” a fost găsit vinovat de uciderea soțului ei

Deci, în special, pentru a întrerupe comunicarea de transport, ocupanții bombardează trecerile de pod dintre Severodonetsk și Lisichansk. De asemenea, încearcă să străpungă apărarea trupelor ucrainene pentru a stabili controlul asupra secțiunii autostrăzii Bakhmut-Lisichansk și pentru a dezvolta în continuare ofensiva în direcția Lisichansk.

“Pentru a sprijini trupele în avans, el a concentrat unități ale companiei militare private Wagner în zona Popasnaya”, a spus Gromov.

Potrivit acestuia, potrivit informațiilor care necesită clarificări, ocupanții nu încetează să încerce și se pregătesc să forțeze râul Seversky Donets.

Pe direcția Kharkiv ocupanții exercită o influență de foc asupra trupelor ucrainene pentru a le împiedica să ajungă la frontiera de stat, încearcă parțial să-și îmbunătățească situația tactică și, de asemenea, desfășoară operațiuni de asalt în Ternovaya, dar nu au succes.

Gromov a adăugat, de asemenea, că trupele inamice continuă să tragă artilerie în pozițiile trupelor ucrainene din zonele Rubezhny, Ternovaya, Cherkassk și tishek rus.

El a menționat că inamicul este probabil să efectueze acțiuni ofensive în anumite zone pentru a îmbunătăți situația tactică și, probabil, pentru a ajunge la granița administrativă a regiunii Kherson.

Gromov a adăugat că ocupanții continuă să lanseze atacuri cu rachete asupra facilităților de infrastructură și a zonelor rezidențiale din multe așezări din Ucraina. De asemenea, continuă bombardarea artileriei orașelor ucrainene, ceea ce duce la numeroase victime în rândul populației locale.anterior, ministrul adjunct al Apărării Anna Malyar a declarat că luptele Forțelor Armate ale Ucrainei cu invadatorii ruși au atins intensitatea maximă de-a lungul întregii linii de contact.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.