În același timp, Forțele Armate ale Ucrainei au fost în mod tradițional acuzate de bombardarea uzinei chimice în publicațiile Rashiste/t.me/luhanskaVTSAîn același timp, Forțele Armate ale Ucrainei au fost în mod tradițional acuzate de bombardarea uzinei chimice în publicațiile Rashiste/t.me/luhanskaVTSA

Trupele rusești au tras la Uzina de amoniac Azot din Severodonetsk. Ca urmare a atacului invadatorilor, patru civili au fost uciși.

Acest lucru a fost anunțat în telegramă de către șeful regiunii Luhansk, Serghei Gaidai.

“În această dimineață, rușii au deschis din nou focul pe teritoriul Asociației Azot, unde, după cum știe toată lumea, sunt echipate mai multe adăposturi pentru bombe. Drept urmare, patru persoane au fost ucise”, a spus Gaidai.

Un alt rezident a fost grav rănit în partea centrală a orașului. El a fost dus rapid la Centrul Umanitar și a început să ofere asistență, dar rana sa dovedit a fi incompatibilă cu viața.

Citește și:  nu urmărim termene: șeful Consiliului de securitate al Federației Ruse s-a distins cu declarații cinice despre războiul din Ucraina “Nu urmărim termene limită”: șeful Consiliului de securitate rus s-a distins cu declarații cinice despre războiul din Ucraina  rușii ar putea folosi arme chimice în gostomel-militar Rușii ar putea folosi arme chimice în gostomel-militar src=”/wp-content/uploads/2022/05/rossijskie-vojska-snova-obstreljali-azot-v-severodonecke-chetvero-pogibshih-afa9053.jpg “width =” 370 ” height = “130” lazy = ” 1 “alt =” Putin a luat personal o decizie cu privire la războiul din Ucraina pe 23 februarie: șeful serviciilor de informații a numit timpul” /> Putin a luat personal o decizie cu privire la războiul din Ucraina pe 23 februarie: șeful serviciilor de informații a numit timpul

În același timp, Forțele Armate ale Ucrainei au fost în mod tradițional acuzate de bombardarea uzinei chimice în publicațiile Rashiste.

După cum a raportat UNIAN, Azot a fost informat despre bombardament pe 21 mai. Drept urmare, turnul de răcire a luat foc, focul a fost eliminat, flacăra nu s-a răspândit în atelierele de producție din apropiere.

Războiul din Ucraina: date actualizate

Începând cu 24 mai, trupele rusești își continuă ofensiva în Donbas, concentrându-se pe încercuirea Lisichansk și Severodonetsk pentru a ajunge la granița administrativă a regiunii Luhansk.

în același timp, agresorul a tras Divizia Iskander în direcția belarusă.

Conform previziunilor experților și armatei, ocupanții pregătesc o ofensivă mare în sud; în acest scop, întăresc gruparea trupelor pentru atacuri în direcția Zaporozhye. 

în plus, rușii stabilesc poziții pe insula Zmeiny capturată. Manevrarea navelor Flotei Mării Negre a Federației Ruse continuă în Marea Neagră.

În ultima zi, alți 150 de ocupanți ruși și nouă tancuri au fost lichidate în Ucraina. Acum, numărul total de dușmani distruși în statul ucrainean este de aproximativ 29.350 de persoane. 

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.