actualul tempo operațional rus nu diferă semnificativ de cel care a fost în timpul pauzei operaționale anunțate oficial pauza operațională anunțată/foto de Sergey GaidaiRitmul operațional actual al Rusiei nu diferă semnificativ de cel care a fost în timpul pauzei operaționale anunțate oficial/foto Sergey Gaidai

După cinci luni de invazie militară a Ucrainei, trupele ruse nu au reușit să crească ritmul progresului după ce au părăsit pauza operațională.

Acest lucru este raportat de Institutul pentru studiul războiului (ISW)

Potrivit raportului, ocupanții au efectuat mai multe atacuri terestre limitate. Ritmul operațional actual al Rusiei nu diferă semnificativ de cel care a fost în timpul pauzei operaționale anunțate oficial.

Citește și:  aeronavele ucrainene au atacat rușii în sud Avioane ucrainene au atacat ruși în sud Putin greșește dacă se gândește să câștige războiul de uzură din Ucraina-director CIA Putin se înșeală dacă se gândește să câștige războiul de uzură din Ucraina-Director CIA rușii din regiunea Donetsk iau cu asalt Ivano-Darievka, există bătălii Rușii din regiunea Donetsk furtuna Ivano-Darievka, există lupte Bătălia pentru Donbass se va încheia în următoarele săptămâni: unde se va opri ofensiva rusă-ISW Bătălia pentru Donbass se va încheia în următoarele săptămâni: unde se va opri ofensiva rusă-ISW  Jdanov a explicat de ce APU nu eliberează Donetsk, în ciuda apropierii sale de acesta Jdanov a explicat, de ce APU nu eliberează Donetsk, în ciuda apropierii sale de acesta

Grupul rus la nord-vest de Slaviansk a efectuat de fapt mai puține atacuri terestre de-a lungul graniței regiunilor Harkov și Donețk decât a făcut-o în timpul pauzei operaționale oficiale. 

Trupele rusești continuă să facă atacuri minore la nord-vest de Slavyansk și în jurul zonelor Seversk și Bakhmut, fără a captura un singur teritoriu semnificativ.

Ocupanții continuă atacurile locale la est de Seversk, precum și la est și sud de Bakhmut; începând cu 21 iulie, nu au obținut câștiguri teritoriale semnificative în aceste zone.

Lipsa atacurilor terestre de succes în afara zonelor Slavyansk, Seversk și Bakhmut este în concordanță cu evaluarea ISW că ofensiva rusă este probabil să se încheie fără capturarea Slavyansk sau Bakhmut.

Screenshot ISWCaptură de ecran ISW Screenshot ISWCaptură de ecran ISW Screenshot ISWCaptură de ecran ISW Screenshot ISWScreenshot ISW

Războiul din Ucraina: date curente

Trupele ruse și-au concentrat eforturile asupra capturării regiunii de Est a Ucrainei.

La 20 iulie 2022, AFU a reflectat avansul invadatorilor din regiunea Harkov, acțiunile de asalt ale invadatorilor în direcția Kramatorsk și, de asemenea, a reflectat recunoașterea invadatorilor în direcția Avdiivka.

Apărătorii ucraineni continuă măsurile contraofensive în sudul țării. Cu o zi mai devreme, APU a deteriorat Podul Antonovsky din Kherson, ceea ce a fost extrem de important pentru mutarea inamicului.

Astfel, potrivit expertului Denis Popovich, AFU a început a doua etapă de pregătire pentru o contraofensivă pe frontul de Sud.

în bătălii, forțele ucrainene au distrus aproape 39 de mii de ocupanți și mii de unități de echipament inamic.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.