inamicul efectuează recunoașterea aeriană , efectuează echipamente de Inginerie a pozițiilor/foto REUTERSInamicul efectuează recunoașterea aeriană, efectuează echipamente de Inginerie a pozițiilor/foto de REUTERS

În direcția Bugului de Sud, trupele rusești continuă să ia măsuri pentru a menține controlul asupra teritoriului regiunii Kherson.Statul Major al Forțelor Armate din Ucraina informează despre acest lucru pe pagina sa de Facebook.

“În direcția Bugului sudic, inamicul continuă să ia măsuri pentru a menține controlul asupra teritoriului regiunii Kherson. El a crescut numărul de atacuri asupra unităților trupelor noastre, efectuează recunoașterea aeriană, efectuează echipamente de Inginerie a pozițiilor. El a consolidat gruparea prin transferul unităților de rezervă”, se arată în raport.

Potrivit Statului Major General, în apele Mării Negre și Azov, grupurile de nave de ocupanți continuă să blocheze transportul civil.

Citește și:  inamicul a lovit regiunea Dnipropetrovsk cu rachete: salvatorii caută oameni sub dărâmături Inamicul a lovit regiunea Dnipropetrovsk cu rachete: salvatorii caută oameni sub dărâmături Administrația Biden se pregătește să aprobe transferul MLRS în Ucraina-CNN Administrația Biden se pregătește să aprobe transferul MLRS în Ucraina-CNN  inamicul a reluat ofensiva în direcția slavă și regrupează trupele în Donechchina Inamicul a reluat ofensiva în direcția Slavyansk și regrupează trupele în Donechchina

anterior, UNIAN a raportat deja că NSDC a comentat ocuparea rapidă a regiunii Herson de către Rusia.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.