trupele rusești au lansat atacuri aeriene asupra Korosten , există o victimă/fotografie t.me/dsns_telegram

Noaptea, ocupanții ruși au efectuat mai multe atacuri aeriene asupra Korosten, în urma cărora o persoană a fost ucisă și două rănite.

Acest lucru este raportat de serviciul de urgență de Stat.

“La miezul nopții de 10 Martie, în Korosten, Regiunea Jitomir, ca urmare a unui atac aerian pe teritoriul unui complex imobiliar integral, o clădire în diverse scopuri și o stație de întreținere a mașinilor au fost distruse”, se spune în raport.

Se remarcă faptul că incendiile au izbucnit în clădirile distruse. În urma exploziilor, o persoană a fost ucisă și două au fost rănite.

 trupele rusești au lansat atacuri aeriene asupra Korosten , există o victimă/fotografie t.me/dsns_telegram

De asemenea, ca urmare a unui atac aerian din Korosten, un garaj privat și un atelier de mobilier au fost distruse. Clădirile de apartamente cu două etaje și cu un etaj, o clădire administrativă și un sistem de alimentare cu apă au fost avariate. Nu există morți sau răniți.

Amintiți-vă că trupele ruse au pătruns pe teritoriul ucrainean dimineața devreme, pe 24 februarie. Inamicul a bombardat mai întâi facilitățile militare, apoi a atacat așezările pașnice, în special Zhytomyr, Kiev, Chernihiv și Mariupol.

Biroul Înaltului Comisar al ONU pentru Drepturile Omului a raportat că de la începutul războiului Rusiei împotriva Ucrainei, 516 decese civile au fost deja înregistrate.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.