Forțele Armate ale Federației Ruse pregătesc o ofensivă în direcția Izyum/foto Ministerul Apărării din Ucraina Forțele Armate ale Federației Ruse pregătesc o ofensivă pe direcția Izyum/foto Ministerul Apărării din Ucraina

Trupele rusești își concentrează forțele în direcția Izyum pentru a lansa acolo o ofensivă pe scară largă.

Acest lucru a fost declarat de către expert militar și coordonator al grupului “informații rezistență” Konstantin Mashovets, scrie Armiyainform.

Potrivit lui Mashovets, trupele se regrupează. Informațiile despre concentrarea forțelor și mijloacelor inamice în direcția Izyum sugerează că în curând se așteaptă o ofensivă pe scară largă a Forțelor Armate ale Federației Ruse. Acum există greve masive de artilerie asupra pozițiilor forțelor de apărare ucrainene. Inamicul are, de asemenea, un mic succes tactic în zona Mazanovka în direcția slavă.

“Unitățile trupelor rusești din nord-estul Harkovului “au încetinit”. Acum, ei exploatează în mod activ spatele tactic al AFU, astfel încât armata să nu poată aduce acolo proviziile sau munițiile necesare. Așezările vecine din regiunea Harkov sunt, de asemenea, bombardate intens”, a subliniat Mashovets.

Citește și:  Federația Rusă avansează pe Bakhmut, iar APU avansează în regiunea Kherson: ISW a evaluat situația din față Federația Rusă avansează pe Bakhmut, iar APU avansează în regiunea Kherson: ISW a evaluat situația din față Primarul Slavyansk: orașul a devenit prima linie, rușii sunt la 7-10 kilometri distanță de noi Primarul din Slavyansk: orașul a devenit prima linie, rușii sunt la 7-10 kilometri distanță de noi  apărarea lui Lisichansk și Severodonetsk a avut succes: Arestovich a explicat tactica APU Apărarea lui Lisichansk și Severodonetsk a avut succes: Arestovici a explicat tactica APU

După cum remarcă expertul, Rashiștii nu au reușit să ia Belogorovka în direcția Seversk. Unitățile avansate ale Forțelor Armate ale Federației Ruse au făcut atacuri nereușite de la rafinăria de petrol Zolotarevka și Lisichansk de pe Verkhnekamenskoye pentru a ocoli Belogorovka. Cu toate acestea, încercările de a face o descoperire au eșuat.

După cum a scris UNIAN, informațiile Britanice într-un raport zilnic au raportat că bătăliile pentru Slavyansk vor fi următoarea bătălie cheie pentru Donbass. Forțele rusești din grupurile de trupe din Est și Vest sunt acum probabil situate la aproximativ 16 km nord de Slavyansk.

Anterior a devenit cunoscut faptul că, după lupte grele, trupele ucrainene s-au retras din pozițiile și granițele lor din Lysychansk, Regiunea Luhansk. Statul Major General a subliniat că voința de oțel și patriotismul nu sunt suficiente pentru succes. Sunt necesare resurse materiale și tehnice.potrivit șefului Ova Luhansk, Serghei Gaidai, acum luptele continuă în zona Belogorovka și Novokonstantinovka, Regiunea Luhansk.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.