Tuka crede că războiul va dura/foto UNIAN Tuka crede că războiul va dura/foto UNIAN

Fostul ministru adjunct pentru teritoriile ocupate temporar și persoanele strămutate intern Georgy Tuka a vorbit despre momentul sfârșitului războiului din Ucraina.

El este convins că nu va exista și nu poate exista o victorie rapidă. Tuka a declarat Acest lucru într-un interviu acordat Observatorului.

“Un sfârșit rapid al războiului este posibil doar într – un singur caz-dacă Ucraina merge să se predea. Nu există alte modalități de a pune capăt războiului rapid. Prin urmare, autoritățile, armata și populația trebuie să privească lucrurile sobru. Acest război va dura mult timp”, spune el.în același timp, Tuka și-a exprimat încrederea că Ucraina va câștiga.

“Inamicul este puternic, inamicul este bine echipat, este foarte puternic. Dar nu am nicio îndoială că victoria va fi a noastră”, a declarat fostul ministru adjunct pentru teritoriile ocupate temporar.anterior, jurnalistul de investigație Bellingcat Hristo Grozev a prezis că a doua fază a războiului Federației Ruse împotriva Ucrainei va eșua și se va încheia cu retragerea trupelor agresorului. 

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.