armata a distrus stația de blocare automată rusă  screenshot din videoclipArmata a distrus stația de bruiaj automat rus screenshot din video

Unitățile de artilerie ale trupelor de asalt aeriene și ale Forțelor Terestre ale Forțelor Armate ale Ucrainei au distrus stația de blocare automată rusă R-330zh”rezident”.

Acest lucru este raportat pe Facebook de către Serviciul de Relații Publice al Comandamentului DSHV al Forțelor Armate din Ucraina.

Raportul constată că acest complex este proiectat pentru detectarea, rulmentul și analiza automată a semnalelor de emisie radio în intervalul de frecvență de funcționare, dar a fost distrus cu succes de apărătorii Ucrainei.

Citește și:  parașutiștii AFU au arătat direcția corectă ocupanților pierduți și vehiculelor lor de luptă pentru infanterie (video) Parașutiștii Forțelor Armate din Ucraina “au arătat” direcția corectă către ocupanții “pierduți” și vehiculele lor de luptă pentru infanterie (video)  APU I-a alungat pe ruși: Adjunctul poporului a distrus falsul rus despre cuceririle Federației Ruse (video) “APU I-a alungat pe ruși”: adjunctul poporului a distrus falsul rus despre “cuceririle” Federației Ruse (video)

După cum a raportat UNIAN, pe 18 mai, parașutiștii ucraineni continuă să “demilitarizeze” armata țării ocupante. Datorită unei lovituri bine direcționate, o dronă modernă ZALA 421-08 a inamicului a fost doborâtă. Drona inamică a fost permanent “aterizată” de soldații unității de apărare aeriană a celei de-a 80-a brigăzi separate de asalt aerian. Vorbim despre vehiculul aerian fără pilot ZALA 421-08. A fost distrus prin calcularea sistemului antiaerian de rachete Strela-10.

În ultima zi, armata ucraineană a lovit 15 ținte aeriene ale ocupanților ruși.

ajutați proiectul Susțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.