arta ucraineană a găsit echipament inamic în ecranul hangar /videoarta ucraineană a găsit echipament inamic în ecranul hangar/video

Apărătorii ucraineni ai celei de-a 45-a brigăzi separate de artilerie a Forțelor Armate din Ucraina au distrus vehiculele blindate ale ocupanților ruși, pe care le-au ascuns într-un hangar.videoclipul corespunzător a fost publicat pe pagina de Facebook a brigăzii.

“45 oabr prezintă: prequelul jocului –” Găsește – ne dacă poți!”,- spune legenda videoclipului.

Anterior, după cum a scris UNIAN, în apropierea Gulyai-Pole, regiunea Zaporozhye, armata ucraineană din cea de-a 45-a brigadă separată de artilerie a învins echipamentul și forța de muncă a ocupanților ruși.

ajutor UNIAN. A 45-a brigadă separată de artilerie este o unitate de trupe de rachete și artilerie a Forțelor Terestre ale Forțelor Armate ale Ucrainei. A fost creat în 2014 ca parte a corpului de rezervă. Locul de bază temporară este Yavoriv, regiunea Lviv. Odată cu începutul agresiunii armate la scară largă a Federației Ruse, cei 45 OABR au început să efectueze misiuni de luptă în scopul propus în zona ostilităților active.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.