platformele de foraj furate de Rusia continuă să ardă după greva APU/arhiva foto UNIANPlatformele de foraj furate de Rusia continuă să ardă după greva APU/arhiva foto UNIAN

Focul de pe platformele de foraj Chernomorneftegaz furate de Rusia, așa-numitele “turnuri Boyko” din apropierea Crimeei ocupate, nu dispare.

după cum a raportat Radio Liberty, acest lucru este demonstrat de imaginile din satelit NASA.

Imaginile NASA au un filtru de detectare a incendiilor, care este utilizat pentru a urmări incendiile forestiere în timp de pace, dar în timpul războiului poate detecta și locația ostilităților.

Incendiul de la turnurile Boiko se desfășoară de Luni, 20 iunie, când autoritățile ruse au acuzat Forțele Armate ale Ucrainei că au lovit platformele de foraj.

NASA foto NASA foto

ajutor UNIAN. În 2014, Federația Rusă a confiscat platformele de foraj din Chernomorneftegaz, așa-numitele “turnuri Boiko”. Ocupanții le-au folosit pentru a monitoriza situația suprafeței cu ajutorul inteligenței radio.

APU lovit “turnuri inteligent”: ceea ce este cunoscut

Anterior, sa raportat că Forțele Armate ale Ucrainei au lovit platformele de foraj din Chernomorneftegaz, numite și “Boyko towers”.

după aceea, Rusia a amenințat că va riposta împotriva “centrelor de luare a deciziilor” de la Kiev.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.