Chernomorneftegaz a fost selectat ilegal de Rusia/foto Kravs Evgeny

Incendiul de la platformele de foraj din Chernomorneftegaz atribuite de Rusia (“Boyko towers”), ale căror facilități sunt folosite de ocupanții din Crimeea, nu a fost încă eliminat.

Acest lucru a fost raportat resursei de propagandă RIA Novosti de către “senatorul” din Crimeea Olga Kovitidi.potrivit ei, focul sa mutat la fântână.

“Focul de pe turn nu scade, au încercat să se apropie de el pe navă, dar nu au reușit. Focul s-a mutat în fântână, încercările de stingere continuă”, a spus Kovitidi.

De asemenea, șapte persoane care au lucrat pe platforme de foraj nu au fost încă găsite. 

Citește și:  a fost anunțat un avertisment de furtună în Ucraina: unde vremea se va înrăutăți (hartă) O avertizare de furtună a fost anunțată în Ucraina: unde vremea se va înrăutăți (hartă) Wikipedia rusă a îngropat Vitaly Kozlovsky: reacția cântăreței Wikipedia rusă” îngropat ” Vitaly Kozlovsky: reacția cântărețului amenințarea unui atac asupra Kievului: expertul a spus Dacă capitala va fi sub o nouă lovitură amenințarea unui atac asupra Kievului: expertul a spus Dacă capitala va fi sub o nouă lovitură

Lovitură la “Boiko towers”: ceea ce este cunoscut

Sergey Aksenov, un acolit rus din Crimeea, a fost unul dintre primii care a anunțat o grevă asupra instalațiilor de foraj Chernomorneftegaz. Potrivit acestuia, sunt răniți și dispăruți ca urmare a bombardamentului. 

Acum, Rusia nu va fi capabil să producă gaze în Ucraina Marea Neagră. Amintiți-vă că

Federația Rusă a confiscat platforme de foraj la 100 km de Odessa și la 150 km de Crimeea în 2014. Ocupanții le-au folosit, de asemenea, pentru a monitoriza situația suprafeței cu ajutorul inteligenței radio.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.