APU a lovit sediul ocupanților din Kadiyivka/fotografie de APU StratComAPU a lovit sediul ocupanților din Kadiyivka/fotografie de APU StratCom

Luptătorii AFU au lovit depozitele rusești din Kadiyivka, Regiunea Luhansk. Apărătorii au arătat rezultatul muncii lor.

fotografia corespunzătoare a fost publicată în canalul Telegram “StratCom APU”.

Imaginea arată fum peste sediul armatei ruse. În același timp, se remarcă faptul că a izbucnit și parcarea echipamentelor ocupanților în jurul sediului.

“Turneul continuă. Cu toate acestea, există vești bune. Grupul muzical a fost completat cu un nou solist. În acest moment, trupa de jazz muzicală actualizată #dyadya_lendliz, explosions și un nou solist Salpeter dau un concert ocupanților din Kadievka. În incinta sediului lor, precum și în parcarea echipamentelor din jurul acestuia. Ca întotdeauna, petrecerea este însoțită de un spectacol de foc”, spune comentariul videoclipului.

explozii la depozitele rusești din Novaya Kakhovka-ceea ce este cunoscut

Seara, pe 11 iulie, o serie de explozii au tunat la depozitele BC invadatorilor din Novaya Kakhovka. Localnicii au spus că focul din pozițiile trupelor rusești a fost probabil cauzat de o lovitură de rachetă.

Ulterior, aceste informații au fost confirmate de secretarul de presă al Ova Odessa, Sergey Bratchuk, și de consilierul șefului Ova Kherson, Sergey Khlan.

presa rusă a scris că APU a distrus un depozit cu “salpetru” cu rachete cu rază lungă de acțiune ale HIMARS MLRS. În același timp, propagandiștii au susținut că lovitura a fost provocată unui cartier rezidențial. 

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.