soldații ruși au comis crime de război în regiunea Kiev/foto Unian, Serghei Reva

Au fost stabilite identitățile a aproape 900 de invadatori ruși care au comis crime împotriva civililor din regiunea Kiev.

Acest lucru este raportat de serviciul de securitate al Ucrainei în canalul său Telegram.

Se remarcă faptul că serviciul special ucrainean are toate informațiile despre ocupanți, precum și dovezi ale atrocităților lor. Acum sunt verificate datele privind implicarea în infracțiuni a peste 2,5 mii de ruși, ale căror unități se bazau pe teritoriul regiunii Kiev.

“SBU continuă să documenteze fiecare invadator rus. Anchetatorii și unitățile operaționale ale serviciului au intervievat aproape 7 mii de martori ai atrocităților inamice”, a subliniat SBU.

serviciul special a expus, de asemenea, aproximativ 100 de colaboratori care au ajutat inamicul în regiunea Kiev.

Cetățenii pot trimite informații despre crimele invadatorilor ruși din regiunea Kiev la linia telefonică-ar trebui să apelați numărul +38 096 928 93 89 (puteți scrie și în WhatsApp și Telegram).

După cum a raportat UNIAN, pe 20 aprilie, Nebytov a raportat că în așezările din regiunea Kiev eliberate de ocupanți, cadavrele civililor morți se găsesc în gropi comune, subsoluri și puțuri. 

Amintiți-vă, după ce a ocupat Bucha, inamicul a organizat acolo un masacru sângeros. Civilii au fost împușcați în masă. Bărbații, femeile, bătrânii și chiar copiii au fost violați. Mulți au fost capturați. Oamenii au murit în timpul torturii. Supraviețuitorii au fost trimiși în tabere de filtrare pe teritoriul Federației Ruse. Copiii au fost luați de la părinți și trimiși în Rusia “pentru adopție”.

În Bucha, multe case au fost distruse ca urmare a bombardamentelor. Magazinele și clădirile rezidențiale au fost jefuite de jefuitori. După eliberarea lui Bucha de invadatori, acolo au fost găsite morminte comune cu cadavrele locuitorilor locali.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *