în Ucraina, au spus la revedere piloților militari-eroi/fotografie t.me/kpszsuÎn Ucraina, au spus la revedere piloților militari-eroi/fotografie t.me/kpszsu

Luni, 23 mai, piloții militari ai Brigăzii a 7 – A de aviație tactică a Forțelor Aeriene ale Forțelor Armate ale Ucrainei – locotenent-colonelul Igor Khmar și maiorul Ilya Negara-au avut loc la Vinnytsia pentru ultimul zbor.

Acest lucru este raportat de Forțele Aeriene AFU în Telegram.

“Pe 19 mai 2022, în timp ce efectua o misiune de luptă, echipajul bombardierului ucrainean Su-24M a murit eroic în estul țării”, se spune în raport.

Se remarcă faptul că, de la începutul agresiunii ruse la scară largă, piloții au efectuat 14 ieșiri ca parte a echipajului, au distrus zeci de echipamente militare, sute de ocupanți ruși.

Pentru curajul personal și acțiunile dezinteresate arătate în protejarea suveranității statului și a integrității teritoriale a Ucrainei, loialitatea față de jurământ, președintele Vladimir Zelensky a acordat piloților premii de stat ale Ucrainei cu Ordinul “Pentru Curaj” III.

anterior a fost raportat că, în aprilie, personalul militar al Brigăzii tactice de aviație a Comandamentului aerian al Centrului a efectuat ultimul zbor al locotenentului Colonel Vyacheslav Vladimirovich Yerko.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.