ucrainenii au trimis ANPC mai mult de 60 de mesaje despre posibili colaboratori/foto UNIAN

Agenția Națională pentru prevenirea corupției a creat o listă de trădători probabil și solicită ucraineni să-l completeze.

Potrivit serviciului de presă al Comitetului Național de securitate, agenția a format o bază de date pentru SBU de 245 de persoane care ar putea fi trădători în Ucraina și de a ajuta Rusia.

Lista include oficiali de toate nivelurile care contribuie în mod deschis sau ascuns la inamic, precum și împărtășesc ideologia sa, precum și persoane care cooperează cu inamicul, răspândesc propaganda inamicului, subminează capacitatea de apărare și suveranitatea de stat a Ucrainei.

“Baza de date este actualizată constant, în special datorită ajutorului compatrioților noștri. De asemenea, vă puteți alătura căutării trădătorilor în Ucraina. Pentru a face acest lucru, trebuie să trimiteți informații despre colaborator către canalul de comunicare securizat al NASC”, se spune în mesaj.

NAZC a cerut cetățenilor care știu despre oficialii care susțin ideile “lumii rusești” – “soluția finală a întrebării ucrainene”, propagând predarea poporului ucrainean, oferindu-se să se alăture cooperării cu inamicul sau să dăuneze altfel armatei și poporului ucrainean, să raporteze acest lucru prin poștă stopzrada@nazk.gov.ua.

“în scurt timp, în timp ce această postare funcționează, peste 60 de mesaje despre posibili colaboratori au fost deja primite de la cetățeni preocupați din toată țara. ANPC transmite zilnic informații procesate către SBU, în special informații primite de la dvs.”, a adăugat Departamentul.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *