photo UNIAN

Mijlocitorul șefului biroului președintelui Rostislav Shurma, după ce a cântat, Acum Ucraina este coaptă cu mâncare I la un moment dat, eu pe ofensiva rik.

Despre tse vin povidomiv în efiri informatiynogo Teleton.

“Mi z puncte zor alimente zabezpecheni la un moment dat voi fi zabezpecheni în ofensivă, adică stocul de grâu, cucurudzi, sonyashnikovo oli, produsele de bază ale anului în depozite, pe ascensoare sunt suficiente pentru 3-5 zile, oskilki zavdi mi 70-80% din întregul produs a fost exportat. Cu siguranță îmi voi spune”, a spus Shurma.

Vodnochas vin zauvazhiv, scho ukrainska ekonomika necesită atât de multe nadhodzhen valută, și care necesită cred că am despre export, pentru întregul program rozroblena pidtrimki agrariiv.

“Ale mi mayo cred că despre export, de aceea este nevoie de moneda, trebuie să tăiați soldul. I, în scopul de a vitrimati, am construit un program complex de alimentare a recoltei, IAC în persha cherga peredbachay pilgov finansuvannya agrarii, pentru ca putoarea ar putea cumpăra diesel palne, Material posivny care dobriva, să-și petreacă recolta, iac la o dată de fapt reparate. Pentru că meta-zberegti vrozhay, și ofensiva rock zabezpechiti, minim yak, pentru un total de 70% din roca actuală, zvazhayuch pe această situație pliabilă, yak dintr-o dată în noi în regiune”, a clarificat Shurma.

Nagadaemo, pentru danimi BNU, prețul alimentelor la sviti este semnificativ să crească, yaksho vina în Ucraina va fi amânată. Deci, conform previziunilor, prețul celui mai important tip de mâncare din Sviti va crește cu 40-50%, prețul cerealelor.

Puteți obține, de asemenea, unele produse noi:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.