hărți cu criminali de război din Federația Rusă/fotografie facebook.com/CinCAFU hărți cu criminali de război din Federația Rusă/foto facebook.com/CinCAFU

Două pachete de cărți de joc cu fotografii ale criminalilor de război ruși, politicieni și propagandiști au fost eliberați în Ucraina.

Acest lucru a fost anunțat de comandantul-șef al Forțelor Armate din Ucraina, generalul Valery Zaluzhny, pe Facebook.

El a scris că exact acum 20 de ani, în 2002, Comandamentul Central al armatei americane a lansat o listă de criminali de război căutați sub forma unui pachet de cărți, joc pe care armata americană și-a memorat obiectivele.

“În 2022, voluntarii comunității internaționale de informații InformNapalm a continuat această tradiție și, cu sprijinul conducerii militare a Ucrainei, în special, și a mea, a lansat două pachete de cărți de criminali de război ai Federației Ruse și politicieni și propagandiști ruși. Deci, prin eforturile comune ale militarilor și voluntarilor, prin eforturile tuturor oamenilor de bunăvoință din lume, harta Rashismului va fi cu siguranțăbat, atât pe câmpul de luptă, cât și în planul Informațional. Împreună pentru victorie! Glorie Ucrainei!”- se spune în mesajul lui Zaluzhny.

după cum a raportat UNIAN, recent serviciile speciale ucrainene au identificat aproape 900 de invadatori ruși care au comis crime împotriva civililor în regiunea Kiev.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *