panica a început în Rusia din cauza eficacității HIMARS/fotografie pentagon.mil Panica a început în Rusia din cauza eficacității HIMARS/fotografie pentagon.mil

Ucraina s-a angajat să nu folosească arme americane de înaltă precizie, inclusiv HIMARS, împotriva obiectelor de pe teritoriul Federației Ruse. 

Acest lucru este raportat de UNIAN cu referire la cuvintele șefului Ministerului Apărării Alexei Reznikov într-un interviu acordat BBC.

“Este adevărat, nu o ascund. Ne-am luat angajamentul că nu vom folosi arme de înaltă precizie împotriva instalațiilor rusești de pe teritoriul Federației Ruse. Am dovedit – o peste tot, chiar și eu personal am făcut – o printr-o scrisoare adresată colegului meu-șeful Pentagonului-că vom folosi arme americane pentru a descuraja inamicul și a ocupa temporar terenuri ocupate doar pe teritoriul Ucrainei”, a spus ministrul.

Citește și: acesta este un plan absolut realist: Reznikov despre posibilul sfârșit al războiului înainte de sfârșitul anului “Acesta este un plan absolut realist”: Reznikov cu privire la posibilul sfârșit al războiului înainte de sfârșitul anului vârful pierderilor noastre a fost în Mai, nu au fost atât de multe cartușe: Reznikov despre pierderile din față “Vârful pierderilor noastre a fost în luna Mai, nu au existat atât de multe cartușe”: Reznikov despre pierderile din față  Rusia atrage prizonierii la război și forțează regiunile să creeze dobrobats-Danilov Rusia atrage prizonierii la război și forțează regiunile să creeze” dobrobats ” – Danilov

Potrivit acestuia, el a fost întrebat dacă interdicția se aplică Crimeei.

“M-a întrebat același lucru. Am spus că avem suficiente facilități strategice în teritoriile ucrainene ocupate de ruși. La care mi-a răspuns: vă înțelegem”, a adăugat Reznikov.

El a comentat, de asemenea, dacă este posibilă o ofensivă terestră de pe teritoriul Belarusului.

“Am făcut deja o predicție că nu credeam că ar putea exista un bombardament de către ruși și, din păcate, m-am înșelat. Prin urmare, totul este posibil, există un astfel de risc. Dar sper că în această perioadă de timp – nu, nu există un astfel de risc”, a spus Reznikov.

Anterior, panica a început în Rusia din cauza eficacității HIMARS. Potrivit expertului militar Serghei Kuzan, nimeni altcineva din lume nu va cumpăra sisteme antirachetă rusești, deoarece nici S-300, nici S-400 nu sunt capabile să intercepteze HIMARS.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.