Ucraina a returnat cadavrele a încă 35 de militari/foto UNIAN Ucraina a returnat cadavrele a încă 35 de militari/foto Unian

Ucraina am returnat cadavrele a încă 35 de apărători morți.

Potrivit Ministerului reintegrării teritoriilor ocupate temporar din Ucraina, transferul de organisme a avut loc în regiunea Zaporozhye.

“În regiunea Zaporozhye, a avut loc o altă operațiune pentru a transfera cadavrele militarilor morți. Ucraina a returnat cadavrele a 35 de apărători”, se arată în raport.

Se remarcă faptul că procesul de returnare a cadavrelor armatei ucrainene moarte continuă și are loc în conformitate cu normele Convenției de la Geneva.

După cum a raportat UNIAN, pe 14 iunie, cadavrele a 64 de apărători căzuți din Azovstal au fost predate Ucrainei. Schimbul a avut loc în regiunea Zaporozhye. Astfel, Rusia a transferat un total de 282 de corpuri în Ucraina. Pentru a le identifica, rudele trebuie să fie supuse unui examen ADN. Starea organismelor este de așa natură încât identificarea va dura luni. În regimentul Azov, pentru apărătorii Mariupolului, ei propun să creeze un memorial într-un loc de reper al capitalei, astfel încât ucrainenii și străinii să poată aduce un omagiu luptătorilor și să vadă la ce preț ne este dată victoria.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.