Ucraina a returnat cadavrele a încă 45 de soldați căzuți/fotografia Ministerului IntegrăriiUcraina a returnat cadavrele a încă 45 de soldați căzuți/fotografie a Ministerului Integrării

corpurile a câteva zeci de apărători ucraineni au fost returnate în Ucraina.

Acest lucru a fost raportat în cadrul Ministerului de reintegrare a teritoriilor ocupate temporar din Ucraina

“O altă operațiune a avut loc pentru a transfera cadavrele soldaților morți. Ucraina a returnat cadavrele a 45 de apărători”, se arată în raport.

Citește și:  O mulțime de femei apărătoare ale Mariupolului rămân în captivitate-comandantul Azov O mulțime de femei apărători ai Mariupol rămân în captivitate-comandant al “Azov” Rusia s-a distins cu o declarație cinică cu privire la ucrainenii capturați În Rusia, ei s-au distins cu o declarație cinică cu privire la ucrainenii capturați

Ministerul a menționat, de asemenea, că operațiunea a fost efectuată cu cooperarea Comisarului pentru persoane dispărute Oleg Kotenko și a agențiilor de aplicare a legii din Ucraina, în conformitate cu normele Convenției de la Geneva.

După cum a scris UNIAN, mai devreme Oleg Kotenko a informat că Ucraina a primit peste 400 de corpuri militare ca parte a mai multor schimburi cu Rusia. Marea majoritate a acestora sunt apărători care au murit la Azovstal. Aproape toate au fost deja identificate.

Pe 12 iulie, Ucraina a returnat cadavrele altor 30 de apărători care au murit în regiunea Zaporozhye.

în Federația Rusă, mesajele despre schimburile de cadavre ale morților sunt blocate, deoarece există zeci de mii dintre ele.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.