Polish kamikaze drone Warmate/photo WB GRUP Polish kamikaze drone Warmate/photo WB GRUP

Ucraina a semnat primele contracte pentru peste 260 de milioane de grivne pentru “armata dronelor”.

Acest lucru a fost anunțat de către ministrul transformării digitale a Ucrainei Mihail Fedorov în telegramă.

“Superdronii vor apărea în față în curând. Și asta datorită donațiilor voastre! Am semnat primele contracte pentru 260,5 milioane UAH pentru achiziționarea de drone pentru “armata dronelor”, a spus Fedorov.

Potrivit acestuia, acestea sunt 78 de multicoptere Matrice, care sunt echipate cu tehnologie de inteligență artificială. Sunt capabili să înregistreze videoclipuri de înaltă calitate, să se concentreze pe ținte și să identifice de la distanță potențialul pericol.

Acestea sunt, de asemenea, două sisteme terestre pentru 20 de drone de atac kamikaze Warmate.

“Ei bine, superstarul este 20 Fly Eye, una dintre cele mai bune drone de recunoaștere din lume. Le-am achiziționat, printre altele, datorită unei contribuții foarte mari a lui Maxim Polyakov, antreprenor în domeniul tehnologiilor spațiale, care este conștient de importanța avantajului tehnologic în față. Maxim a transferat peste 100 de milioane de grivne către Armata dronelor! Vă mulțumim pentru un astfel de sprijin!”,- A adăugat Fedorov.

După cum a raportat UNIAN, la 1 iulie, Ucraina a început să strângă fonduri pentru a ajuta forțele armate ale Ucrainei cu ajutorul proiectului Armata dronelor. Cei care doresc pot face o donație pe site-ul UNITED24 sau pot da propria dronă.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.