Arestovich a vorbit despre a ajuta Ucraina/foto UNIANArestovich a vorbit despre a ajuta Ucraina/foto UNIAN

Pentru a câștiga războiul cu Rusia, Ucraina are nevoie de cel puțin 60 de lansatoare de rachete multiple, nu “mâna promisă de Marea Britanie și Statele Unite ale Americii.”

Acest lucru a fost declarat de consilierul șefului biroului președintelui Alexey Arestovich într-un comentariu către The Guardian.

“Dacă vom obține 60 de astfel de sisteme, atunci trupele rusești vor fi oprite și nu vor putea avansa. Dacă 40, atunci vor încetini, suferind pierderi grele. Dacă 20, vor continua ofensiva cu pierderi mai mari decât acum”, a spus Arestovich.

El a menționat că consideră MLRS o armă care schimbă jocul, dar nu s-a făcut suficient pentru a schimba valul războiului.

Citește și:  Ucraina nu va avea cu cine să lupte: strategul politic a prezis când Rusia nu va fi Ucraina nu va avea cu cine să lupte: un strateg politic a prezis când Rusia nu va fi  armata rusă încearcă să restrângă avansul APU către Statul Major Belgorod Armata rusă încearcă să restrângă avansul APU către Statul Major Belgorod Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina a avertizat unde ocupanții se pregătesc pentru renașterea ostilităților Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina a avertizat în cazul în care ocupanții se pregătesc pentru renașterea ostilităților

“Cu cât ajungem mai puțin, cu atât situația noastră va fi mai gravă. Trupele noastre vor continua să moară și vom continua să pierdem teren”, a subliniat consilierul șefului biroului președintelui.

Amintiți-vă că ministrul britanic al Apărării Ben Wallace a declarat astăzi că țara va transfera M270 mai multe sisteme de rachete de lansare în Ucraina. Potrivit rapoartelor mass-media, Ucraina va primi mai întâi trei sisteme.

De asemenea, a fost raportat că noua asistență pentru Ucraina din Statele Unite va include HIMARS mai multe sisteme de rachete de lansare.și pe 4 iunie, ministrul Apărării al Ucrainei Alexey Reznikov a anunțat începutul pregătirii calculelor de artilerie ucrainene în Europa pentru utilizarea MLRS HIMARS și M270.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.