interval maxim HIMARS 300 km/foto Statul Major General interval maxim HIMARS 300 km/foto Statul Major General

Ucraina negociază cu reprezentanții SUA pentru a oferi rachete cu rază mai lungă de acțiune pentru HIMARS. Acum, APU este înarmat cu rachete capabile să lovească la o distanță de până la 70 de kilometri.

Acest lucru a fost anunțat de Fyodor Venislavsky, membru al Comisiei parlamentare pentru Securitate Națională și apărare, în emisiunea Teletonului United News.

“La toate nivelurile, statul nostru negociază cu reprezentanții SUA cu privire la necesitatea de a ne furniza rachete cu rază mai lungă de acțiune pentru HIMARS. Acum avem până la 70 km și, în general, aceste rachete de diferite modificări sunt capabile să lovească obiecte inamice la o adâncime mai mare. Prin urmare, cred că există toate șansele de a trece prin acest lucru și de a obține rachete cu rază lungă de acțiune”, a spus Venislavsky.

ce se știe despre HIMARS

HIMARS este un sistem american de rachete cu lansare multiplă extrem de mobil dezvoltat la sfârșitul anilor 90.

Acest MLRS este conceput pentru a învinge zonele de concentrare a sistemelor de artilerie, apărarea aeriană și sprijinul împotriva incendiilor, transportul de mărfuri, vehiculele de luptă și transportatorii de personal blindat, precum și pentru a oferi sprijin de incendiu unităților lor.

Sistemul este conceput pentru a trage rachete ghidate și neguidate. Intervalul maxim este de 300 km.

după cum a raportat UNIAN mai devreme, panica a început în Rusia din cauza eficacității HIMARS.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *