nu avem suficient echipament greu pentru o ofensivă completă și eficientă/photo UNIANNe lipsește echipamentul greu pentru o ofensivă completă și eficientă/foto UNIAN

În a șasea lună a invaziei pe scară largă a Rusiei, Forțelor Armate ale Ucrainei le lipsesc foarte mult armele grele.

Acest lucru a fost declarat de consilierul independent al șefului biroului președintelui Alexey Arestovich, relatează Rzeczpospolita.

Arestovici a reamintit că forțele de apărare trebuie să facă război cu linia frontului de aproximativ 1300 km, iar în total există mai mult de 2.600 km de frontieră care trebuie asigurată.

Citește și:  APU a povestit despre noi succese în sud și a numit pierderile inamicului (video) APU a spus despre noi succese în sud și a numit pierderile inamicului (video) The Good Old USA: Arestovich în vizita lui Pelosi în Taiwan (video) Bunul vechi SUA: Arestovich în vizita lui Pelosi în Taiwan (video) Daily three-four covers: Arestovich a povestit despre activitatea APU din sudul Ucrainei “Daily three-four covers”: Arestovich a povestit despre activitatea APU din sudul Ucrainei

“Ne lipsește echipamentul greu pentru o ofensivă completă și eficientă. Trebuie să înțelegeți că acesta nu este un război local – acesta este cel mai mare război continental din 1945. Și nu vom putea face față cu atât de multe arme”, a spus Arestovich.

El a menționat, de asemenea, că, dacă fiecare țară din Europa de Vest a sprijinit Ucraina cu determinare, cum ar fi Polonia, atunci “ne-ar fi deja în Vladivostok.”

războiul din Ucraina: date actuale

Începând cu 3 August 2022, în regiunea Donetsk, inamicul își concentrează eforturile principale pe direcția Bakhmut.

În direcția Seversk, inamicul a tras din artilerie cu butoi și rachetă, precum și tancuri la Seversk, Serebryanka și Grigorovka. El a efectuat recunoașterea aeriană a UAV-urilor lângă Nikiforovka și Tatianovka.

În direcția Bakhmut, bombardamentele de artilerie au fost efectuate în zonele așezărilor Kodema, Semigorye, Mayskoye, Vyemka, Berestovoye, Bakhmutskoye și Opytne.

El a efectuat atacuri aeriene lângă Semigorye și Belogorovka. Inamicul a condus o ofensivă în zona de la periferia vestică a Berestovo, nu a avut succes, sa retras. Aceeași situație este în direcțiile Vladimirovka – Yakovlevka și Semigorye-Kodema.

Luptele continuă pe direcțiile Vladimirovka-Soledar și Pokrovskoye – Bakhmut.

În direcția Renașterii – Kodema și Dolomite – Semigorye, soldații ucraineni au provocat o înfrângere puternică a focului și au forțat ocupanții să se retragă.

În direcția Avdiivka, inamicul a bombardat zona Avdiivka. Am încercat să îmbunătățesc situația tactică, fără succes, m-am retras cu pierderi.

În direcțiile Novopavlovsky și Zaporizhia, bombardarea a fost înregistrată lângă Konstantinovka, Novoselka, Velikaya Novoselka, Magichny, Malaya Tokmachka, Novopol, Yurkovka și Gulyai-Pole.

pentru a contracara mijloacele tehnice de informații, inamicul desfășoară războiul electronic.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.