Zelensky a comentat politica economică a statului în timpul războiului/foto president.gov.ua Zelensky a comentat politica economică a statului în timpul războiului/foto president.gov.ua

Președintele Ucrainei, Volodymyr Zelensky, a declarat că Ucraina nu își poate permite să aibă o parte din umbră a vieții economice din țară.

Zelensky a spus acest lucru într-un mesaj video.

Potrivit lui, există o mulțime de discuții în Ucraina acum despre ce ar trebui să fie politica economică a statului în timpul războiului și când se va întoarce pacea.

“Vreau să subliniez un detaliu. Fundamental. Ar trebui să ne obișnuim deja cu faptul că în societate pot exista doar două părți: cei care ne protejează independența și cei care lucrează pentru a asigura această protecție. Și aceasta nu este o chestiune a uneia sau a altei doctrine economice, nu este o chestiune a uneia sau a altei poziții politice. Pur și simplu nu ne putem permite să avem o parte din umbră a vieții economice în țară”, a subliniat președintele.

În opinia sa, dacă vorbim despre o viață normală, stabilă și solidă a societății, activitatea statului, despre apărare, atunci ucrainenii ar trebui să înțeleagă: sunt cei care slujesc și cei care își oferă munca celor care slujesc.

“Deci, aceasta este angajarea oficială. Aceasta este plata impozitelor. Aceasta este extinderea maximă a oportunităților economice din țara noastră din motive legale. Și aceasta este o modernizare completă a instituțiilor statului. Toți cei care lucrează în politica ucraineană, care influențează discuțiile publice, ar trebui să-și dea seama că nu va mai exista umbră în țară”, a subliniat el.

Amintiți-vă că Zelensky a explicat de ce controlul asupra Ucrainei este important pentru Rusia.

ajutați proiectulSusțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.