expertul a prezis un viitor foarte sumbru al Federației Ruse din cauza războiului din Ucraina/foto ua.depositphotos.com Expertul a prezis un viitor foarte sumbru al Federației Ruse din cauza războiului din Ucraina/foto ua.depositphotos.com

Strategul politic și scriitorul Mikhail Sheitelman a prezis că în trei până la cinci ani nu va exista o Federație Rusă dacă, în special, nu va opri războiul din Ucraina.

Dacă Federația Rusă nu încetează lupta în statul ucrainean și nu se schimbă, inclusiv formarea în stat, atunci nu va avea zece ani să se confrunte cu Kievul, expertul și-a împărtășit opinia în aerul unuia dintre canalele YouTube.

“…Nu vom avea cu cine să luptăm – nu numai în 10, dar în cinci și trei ani Ucraina nu va avea cu cine să lupte, pentru că nu va exista Rusia. Europa a impus sancțiuni. Le vedem și înțelegem ce înseamnă acest lucru pentru Rusia – sfârșitul economiei sale. Și nu în viitor timp de 10 ani, ci mult mai repede”, a prezis interlocutorul.

Amintiți-vă că trupele ruse au invadat Ucraina dimineața devreme pe 24 februarie. Autoritățile ruse nu au declarat război, ci au numit acțiunile forțelor lor de ocupație o “operațiune specială” pentru “demilitarizarea” și “denazificarea” statului ucrainean.

Inamicul a bombardat mai întâi instalațiile militare, apoi a atacat locuințele civililor. Soldații ucraineni au dat inamicului o mustrare demnă-aproximativ 31 de mii 250 de dușmani au fost deja distruși pe pământul nostru.

La sfârșitul lunii mai, șeful adjunct al Comitetului Dumei de Stat pentru dezvoltarea societății civile, colonelul general și fostul comandant al trupelor aeriene Vladimir Shamanov a spus că războiul cu Ucraina ar putea dura până la 10 ani.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.