foto: REUTERS

Președintele Ucrainei Volodymyr Zelensky a spus că Ucraina trece prin cel mai teribil test din istoria sa și va câștiga.

el a afirmat acest lucru într-un mesaj video.

președintele a reamintit că la 13 martie a vizitat soldații ucraineni răniți în spital.

“Vreau cu adevărat să le felicit” vă doresc sănătate bună “pentru a lucra astăzi la fel de puternic ca forțele noastre armate, care dețin granițe cheie de 18 zile”, a spus Zelensky.el a mulțumit tuturor medicilor ucraineni, amintindu-și numele spitalelor militare din întreaga țară.

“Vom supraviețui oricăror zile întunecate pentru că suntem împreună. Ne protejăm întotdeauna pe ai noștri și pe ai noștri. Nu pentru bani, fără constrângere. Nu ca cei care au venit la noi, pentru că suntem ucraineni… Trecem prin cel mai teribil test din istoria noastră, din viața noastră. Trebuie să rezistăm, trebuie să luptăm. Și vom câștiga. Știu, cred în asta”, a subliniat șeful statului.

Anterior, Zelensky a fost informat, după care vor avea loc noi negocieri între Ucraina și Rusia. Astfel, a patra rundă de negocieri dintre Ucraina și Federația Rusă va avea loc după dezvoltarea “formatelor legale”. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.