NFT-Muzeul de război ucrainean a colectat mai mult de 1 milion de dolari pentru a ajuta forțele armate/foto Ministerul FinanțelorUcrainean NFT-Muzeul de război a colectat mai mult de 1 milion dolari pentru a ajuta forțele armate/fotografie a Ministerului de Finanțe

Primul muzeu de război NFT din Ucraina a strâns peste 1.000.000 de dolari pentru armata noastră. Pentru aceste fonduri, mașinile au fost deja achiziționate pentru echipamente și muniții avansate, necesare.

Acest lucru a fost raportat în canalul telegram al Ministerului Finanțelor.

După cum sa explicat în minister, echipa de proiect a transferat toate veniturile din vânzarea celor două colecții anterioare NFT către Fondul de ajutor pentru Ucraina crypto pentru a ajuta forțele armate.

Fondurile din vânzarea celei de-a treia colecții NFT-Warline, care este deja disponibilă pe site-ul muzeului, vor fi, de asemenea, trimise acolo. Exponatele virtuale reflectă cursul evenimentelor militare de la începutul invaziei rusești, se spune în mesaj.

Aflați mai multe despre Muzeul NFT

La sfârșitul lunii martie, comunitatea de artiști NFT împreună cu Ministerul Finanțelor au lansat primul muzeu de război NFT din Ucraina.

Scopul muzeului este de a răspândi adevărul despre crimele de război rusești în rândul comunității digitale globale și de a strânge fonduri pentru a sprijini Ucraina. Toate lucrările sunt prezentate în formă digitală de Jetoane NFT și toată lumea le poate achiziționa online.

Să adăugăm că un NFT este o unitate de date dintr-un registru digital, care se numește blockchain, unde fiecare NFT poate reprezenta un element digital unic și, prin urmare, fiecare dintre ele nu este interschimbabil.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.