parașutiștii Brigăzii 80 au aproape 30 de unități de vehicule blindate deteriorate ale Federației Ruse/Screenshot parașutiștii au 80-brigada are aproape 30 de unități de vehicule blindate deteriorate ale Federației Ruse/Screenshot

Antitanc-urile celei de-a 80-a brigăzi separate de asalt aerian a DSHV AFU continuă să provoace pierderi semnificative inamicului. În total, unitățile Brigăzii reprezintă aproape 30 de unități de vehicule blindate rusești deteriorate, dintre care 17 tancuri, restul sunt BMP, BMD și transportoare blindate.

Acest lucru a fost spus în canalul telegram al DSHV al Forțelor Armate din Ucraina.

Un astfel de rezultat a fost obținut prin profesionalismul ultra-înalt al armatei în tandem cu “steaua” ATGM de luptă “Stugna”. Operatorii noștri au stăpânit acest sistem de rachete antitanc atât de bine încât chiar au doborât avionul ocupanților cu el.

De asemenea, antitanc-urile amintesc un episod când o lovitură eficientă de la “Stugna” a fost efectuată de la o distanță de 5,3 km. adică mai mult decât pragul de 5 km, care este indicat în TTX.

Anterior, înregistrarea neoficială a gamei de distrugere a echipamentului inamic “Stugnoy” aparținea soldaților Legiunii georgiene a Forțelor Armate din Ucraina. Apoi, rezervorul rusesc se afla la o distanță de cel puțin 5 km.

De asemenea, luptătorii MTR au filmat cum transportatorul blindat rus a fost distrus de la o distanță lungă de “Stugna”. Echipamentul inamic nu stătea nemișcat, ci era în mișcare, dar acest lucru nu a împiedicat operatorul ATGM să intre în el.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.