serviciul de urgență de Stat a avertizat despre posibile provocări datorate uniformei salvatorilor  photo UNIAN

serviciul de urgență de Stat a înregistrat cazuri când străinii încearcă să intre în posesia uniformei serviciului de urgență de stat.

Acest lucru este menționat în mesajul departamentului din canalul telegram.

“Vorbim despre hainele pompierilor, pe care persoanele necunoscute sunt rugate să le ofere ca asistență caritabilă. Pentru a face acest lucru, o persoană face apeluri telefonice către divizii, șefi de unități, reprezentanți ai serviciilor de presă și este reprezentată de o rudă a unui angajat al Serviciului de urgență de stat”, se spune în mesaj. 

Ei au remarcat că realizând că salvatorii sunt de încredere de către populație, ” cu o mare probabilitate inamicul vrea să folosească uniforma noastră pentru provocări.”

“Informăm oficial că colectarea ajutorului umanitar sub formă de îmbrăcăminte de luptă pentru nevoile serviciului de urgență de Stat de la partenerii internaționali se realizează și se coordonează exclusiv prin intermediul biroului central al Serviciului de urgență de stat și nu prin rudele angajaților”, a explicat Ministerul. 

“serviciul de urgență de stat nu distribuie ajutor umanitar sub formă de uniforme de salvatori ucraineni! Vă rugăm să fiți vigilenți, să verificați cererile suspecte și să raportați imediat astfel de apeluri sau mesaje agențiilor de aplicare a legii!”,- a avertizat în serviciul de urgență de Stat.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *