Trei nave de aterizare inamice și șase nave rusești sunt situate în partea de nord-vest a Mării Negre.partea de vest a Mării Negre/foto WikipediaTrei nave inamice de aterizare și șase nave rusești sunt situate în partea de nord-vest a Mării Negre/foto Wikipedia

în partea de nord-vest a Mării Negre există cinci nave de suprafață și un submarin echipat cu rachete de croazieră de calibru 44.

Acest lucru a fost anunțat de șeful Centrului Comun de presă coordonator al forțelor de apărare din sudul Ucrainei Natalia Gumenyuk în timpul unui Teleton de informare.potrivit ei, grupul naval al inamicului este în permanență în gardă în partea de nord-vest a mării.

“În această dimineață, există cinci nave de suprafață și un submarin echipat cu 44 de rachete de croazieră Kalibr în această parte a Mării Negre. Vreau să observ că aceste rachete amenință nu numai regiunile sudice, nu numai Coasta, raza lor de distrugere este de peste 2000 km. prin urmare, aceasta este o armă foarte importantă care poate fi folosită, iar amenințarea este foarte puternică”, a spus ea.

Citește și:  armata a respins asaltul rușilor în direcția centralei termice Uglegorsk Armata a respins asaltul rușilor în direcția centralei termice Uglegorsk Boyko Towers și Snake Island: cum APU a început deblocarea Mării Negre (video) “Boyko Towers” și Insula șarpelui: modul în care APU a început deblocarea Mării Negre (video)

în plus, trei nave amfibii mari se întorc în acea regiune.

“Acum vremea este de partea noastră, ceea ce împiedică ocupantul să debarce trupe…Dar știm disperarea inamicului nostru și atitudinea față de personalul nostru ca gunoi, deci totul este posibil și suntem pregătiți pentru toate amenințările”, a adăugat Gumenyuk.

Ea a cerut, de asemenea, ucrainenii să se abțină de la relaxare pe coastă și zonele de coastă, pentru că astăzi este o linie de apărare, nu o zonă de recreere.

după cum a raportat UNIAN, astăzi a devenit cunoscut faptul că armata ucraineană a lovit echipamentul inamic situat pe insula Zmeiny.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.