există o mare probabilitate de provocări ale forțelor de ocupație ale Federației Ruse cu posibile atacuri cu rachete/fotografia Ministerului Apărării al Federației RuseExistă o mare probabilitate de provocări ale forțelor de ocupație ale Federației Ruse cu posibile atacuri cu rachete/foto a Ministerului Apărării al Federației Ruse

Centrul pentru combaterea dezinformării din cadrul NSDC al Ucrainei avertizează asupra posibilelor provocări ale ocupanților în timpul evenimentelor cu ocazia Zilei Memoriale a victimelor războiului.

Acest lucru este raportat în centrul Telegram.

“În fiecare an, pe 22 iunie, Ucraina sărbătorește ziua de doliu și comemorare a victimelor războiului germano-sovietic, care a pretins viața fiecărui al cincilea ucrainean. În această zi, zeci de evenimente sunt organizate în mod tradițional în diferite regiuni ale Ucrainei, cu scopul de a onora la nivel național memoria fiilor și fiicelor poporului ucrainean care au căzut în timpul celui de-al doilea război mondial”, se arată în mesaj.

Se remarcă faptul că, în acest sens, există o mare probabilitate de provocări ale forțelor de ocupație ale Federației Ruse cu posibile atacuri cu rachete.

“Vă avertizăm: abțineți-vă să stați în locuri aglomerate. În cazul unei alerte aeriene, mergeți imediat la cel mai apropiat adăpost sau adăpost pentru bombe. În incintă, amintiți-vă regula a 2 pereți și 2 ieșiri”, a remarcat CPD.

Citește și:  APU a distrus postul de comandă și observare și depozitul de muniție al ocupanților (video) APU a distrus postul de comandă și observare și depozitul de muniții al ocupanților (video) frontul din Ucraina s - a întins pe mai mult de 2,5 mii de kilometri-Zelensky Frontul din Ucraina se întinde pe mai mult de 2,5 mii de kilometri – Zelensky  profesorii și angajații Consiliului Municipal din Lutsk au colectat 1,5 milioane pentru mașini și echipamente pentru militari Profesori și angajați ai Consiliului Local din Lutsk colectate 1,5 milioane de euro pentru autoturisme și echipamente pentru militare

război în Ucraina: date actuale

Rusia și-a concentrat toate eforturile pentru a captura Severodonetsk. În acest moment, luptele acerbe continuă în oraș. După cum sa raportat seara, pe 20 iunie, șeful Ova Luhansk, Serghei Gaidai, APU controlează doar teritoriul uzinei Azot.

ofensiva inamicului continuă în direcția Bakhmut.

În același timp, apărătorii ucraineni au oprit asaltul trupelor rusești în Marinka – inamicul a fugit fără glorie. 

Rusia a lansat atacuri aeriene asupra regiunilor Sumy, Harkov și Mykolaiv.

în apele Mării Negre și Azov, 5 transportatori de arme de înaltă precizie sunt pregătiți pentru atacuri cu rachete asupra obiectelor de pe teritoriul Ucrainei.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.