Ucrainenii au colectat 400 milioane UAH pentru “armata Drone” într-o săptămână/foto defence-ua.com

ucrainenii pentru o săptămână colectate 400 milioane UAH pentru un alt proiect pentru armata ucraineană – “Armata Drone”.

Acest lucru a fost anunțat de ministrul transformării digitale Mikhail Fedorov.

400 de milioane UAH într-o săptămână ați colectat pentru armata dronă a proiectului UNITED24. Și acesta este doar începutul. Vom ajuta eroii noștri din Forțele Armate ale Ucrainei să primească sistematic drone pentru toate liniile de luptă. Nu reprezentați valoarea contribuției dvs. la victorie. Mulțumesc din partea întregii echipe, spune mesajul.

Ucraina asamblează o “armată de drone” pentru APU

La 1 iulie, Ministerul transformării digitale, Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina și platforma UNITED24 au anunțat o colecție pentru proiectul Armatei Drone. Scopul său este de a achiziționa 200 de drone de recunoaștere care vor acoperi întreaga linie frontală cu o lățime de aproximativ 2.470 km

Astfel de drone pot zbura până la 24 de ore la o distanță de 160 km și, în același timp, rămân aproape invizibile pentru ochiul inamic. Acestea sunt echipate cu mai multe camere cu un imager termic, senzori de poziție și software. Sunt greu de observat și mult mai greu de doborât.

puteți ajuta APU și vă puteți alătura colecției de oriunde din lume prin transferul de fonduri prin intermediul platformei UNITED24. Sau predați-vă propria dronă armatei (puteți verifica dacă se potrivește aici).

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.