Jdanov a explicat importanța distrugerii podului/fotografiei din Crimeea.viațaJdanov a explicat importanța distrugerii podului Crimeei/fotografie cel mai mult.viața

ucrainenii și-au oferit propriile căi de a distruge podul Crimeei sau de a-l dezactiva.

Expertul militar Oleg Zhdanov a povestit despre acest lucru în canalul său Youtube.printre opțiunile oferite de utilizatorii rețelei, Jdanov a identificat următoarele:

“Probabil, la urma urmei, Cartagina ar trebui distrusă, așa cum o înțeleg. Prin urmare, aștept cu nerăbdare când APU va avea o astfel de oportunitate. Ne rănește foarte mult. Aceasta este o hrănire directă a întregii grupări sudice a trupelor Federației Ruse. Kherson, Berdyansk, Mariupol, Melitopol, Zaporozhye, Krivoy Rog – toate aceste “tufișuri” se hrănesc exclusiv prin Podul Crimeei”, a remarcat expertul.

perspectivele pentru distrugerea podului Crimeea

După cum a raportat UNIAN mai devreme, fostul șef adjunct al Statului Major General al Forțelor Armate din Ucraina, locotenentul general Igor Romanenko, a declarat că este posibil ca Ucraina să nu poată distruge întregul pod, dar teoretic la momentul potrivit este posibil să lovească atunci când trupele mărșăluiesc pe el.

La 21 aprilie, secretarul Consiliului Național de securitate și apărare, Alexey Danilov, a comentat posibilitatea atacului Ucrainei asupra podului Crimeei, care leagă Federația rusă de peninsula ocupată temporar de aceasta.

Kremlinul a văzut în declarația lui Danilov despre atacul de pe Podul Crimeei un ” anunț al unui atac terorist Peskov a spus că în declarația părții ucrainene “există multe semne de acte supuse verificării legale și pedepsei ulterioare.”

potrivit consilierului șefului op Alexei Arestovich, în prezent Ucraina nu are nici o modalitate de a distruge podul.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.