ucrainenilor deportați în Crimeea li se interzice să locuiască pe peninsulă fără pașaport rusesc/foto UNIANUcrainenii deportați în Crimeea sunt interzise să trăiască pe peninsula fără un pașaport rusesc/foto UNIAN

Rușii continuă să passportizeze forțat cetățenii ucraineni care au fost duși cu forța pe teritoriul ocupat temporar al Republicii Autonome Crimeea din regiunile Kherson și Zaporozhye.

Acest lucru a fost raportat de Comisarul Radei Supreme a Ucrainei pentru Drepturile Omului Lyudmila Denisova în canalul ei telegram.

Se remarcă faptul că autoritățile de ocupație ale peninsulei au făcut o altă imagine pentru televiziunea de propagandă a Rashiștilor, demonstrând modul în care 10 persoane care au sosit în Crimeea din zonele ocupate temporar ale continentului Ucrainei au primit un ausvice rus în cadrul unui sistem simplificat.

Potrivit acesteia, lucrările” explicative “se desfășoară cu ucrainenii deportați forțat în peninsulă cu privire la necesitatea obținerii unui pașaport rus, deoarece nu li se va permite să locuiască pe teritoriul Crimeei fără” documente ” care să le dovedească identitatea.

De asemenea, cetățenii ucraineni ajung în tabere de filtrare, unde iau pașapoartele cetățenilor ucraineni și eliberează un document de ședere temporară.

Toți ucrainenii care au primit cu forța ausvays ruși sunt cetățeni ai Ucrainei. Statul nostru nu recunoaște niciun document rusesc impus de Federația Rusă.

Anterior, Zelensky a dat asigurări că Ucraina nu va recunoaște niciodată Crimeea ca rusă. Potrivit președintelui, Rusia nu a răspuns la propunerea de soluționare a problemei Crimeei timp de 10 ani.

În același timp, se vorbește despre distrugerea podului Crimeei, care leagă țara agresoare de peninsula ocupată temporar de aceasta. Potrivit secretarului NSDC Alexey Danilov, acest lucru se poate întâmpla “cât mai curând posibil.”

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *