UIA se străduiește să continue să lucreze/foto UNIAN

Compania aeriană ucraineană” International Airlines of Ukraine ” (UIA) oferă aeronavele sale pentru zboruri charter și umanitare în străinătate și închiriate cu întreținerea completă a echipamentelor, repararea și asigurarea acestora.

Acest lucru este anunțat de companie pe pagina sa LinkedIn.

“În vremuri de lege marțială și închiderea spațiului aerian al Ucrainei, UIA se străduiește să continue să lucreze pentru a-și asigura contribuția la stabilitatea economică a Ucrainei”, se arată în raport.

Transportatorul aerian oferă companiilor aeriene și partenerilor să se alăture sprijinului economic al Ucrainei, profitând de disponibilitatea aeronavelor UIA pentru zboruri charter și umanitare în afara Ucrainei și prin încheierea de contracte de leasing umed. Adică leasing cu o gamă completă de servicii: întreținerea echipamentelor, repararea, asigurarea de către locator.

“Folosind aeronavele noastre, susțineți activitatea UIA în timpul războiului și ajutați la plata impozitelor la bugetul de Stat al Ucrainei”, a adăugat compania.

De asemenea, se remarcă faptul că UIA trece cu succes inspecții periodice pentru respectarea cerințelor moderne de siguranță operațională, care acoperă toate aspectele activităților companiei aeriene.

UIA a subliniat că cooperarea este posibilă numai cu companii care nu zboară în Rusia și Belarus și, de asemenea, nu primesc finanțare din aceste țări.Ucraina International Airlines este cel mai mare transportator aerian al țării. Sediul principal al companiei este situat în Kiev, hub-ul se află la Aeroportul Internațional Boryspil. Compania efectuează transport aerian de pasageri și mărfuri în principalele direcții ale Ucrainei – Europa, SUA, Orientul Mijlociu, țările CSI, Asia.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.