Ukroboronprom a găsit un trădător printre muncitori: a corectat focul inamic/foto Unian, Viktor Kovalchuk“Ukroboronprom” a găsit un trădător printre muncitori: el a corectat focul inamicului/foto UNIAN, Viktor Kovalchuk

Preocuparea Ukroboronprom a găsit printre angajații săi un probabil spotter de foc care a ajutat inamicul să lovească întreprinderea.

Acest lucru a fost raportat în serviciul de presă al Ukroboronprom.  

“Serviciul de securitate al Ucrainei a reținut un inginer de frunte al uneia dintre uzinele Ukroboronprom pentru o posibilă implicare într-un atac cu rachete asupra întreprinderii. Angajatul a fost expus chiar de unitatea de securitate a uzinei. Colaboratorul a raportat consecințele atacului cu rachete al întreprinderii asupra Federației Ruse”, se arată în raport.

în plus, un alt foc spotter a fost reținut la uzinele Ukroboronprom.

“Fostul angajat al uzinei s-a dovedit a fi un trădător. El a furnizat coordonatele pentru ca rashiștii să lanseze atacuri cu rachete la uzină și, de asemenea, a corectat focul după ce au fost aplicate”, a spus îngrijorarea, subliniind că motivul reținerii a fost un mesaj din partea unității de securitate a unei alte preocupări enterprise.

“Ukroboronprom” a apelat proactiv la Serviciul de securitate al Ucrainei, cu o cerere de a investiga aceste incidente.

După cum a scris UNIAN, pe 15 aprilie, Ukroboronprom a fost informat că ocupanții ruși au lansat un atac cu rachete asupra atelierelor fabricii de construcții de mașini Zhuliansky Vizar, unde au fost fabricate componente pentru rachetele anti-navă Neptun. 

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.