după DVRZ la Kiev, rușii au atacat o altă fabrică de reparații auto/foto UNIANDupă DVRZ de la Kiev, rușii au atacat o altă fabrică de reparații auto/foto UNIAN

armata rusă trage sistematic rachete la fabricile de reparații auto din Ucraina. După DVRZ, rușii au atacat altul.

Acest lucru a fost anunțat de președintele Ukrzaliznytsia, Alexander Kamyshin, în aerul teledonului.

“A doua zi ei (rușii – UNIAN) au lovit o altă fabrică de reparații auto a noastră. Ei lovesc sistematic infrastructura noastră feroviară în fiecare zi”, a spus Kamyshin.

Potrivit acestuia, una dintre principalele strategii ale autorităților ruse este de a face Ucraina să nu fie mobilă.

Citește și:  unitățile Buryat s-au retras din Severodonetsk, iar Lisichansk este bombardat activ-Gaidai Unitățile Buryat au fost retrase din Severodonetsk, iar Lisichansk este bombardat activ-Gaidai  APU desfășoară acțiuni ofensive în unele zone - Statul Major General APU desfășoară acțiuni ofensive în unele zone – Statul Major General

După cum a raportat UNIAN mai devreme, în dimineața zilei de 5 iunie, patru rachete inamice au lovit Uzina de reparații auto Darnitsky situată pe malul stâng al Kievului. Ministerul rus al Apărării a declarat că ținta atacului a fost T-72 și alte vehicule blindate furnizate de țările din Europa de Est. Ukrzaliznytsya a negat această declarație.

Potrivit președintelui Consiliului de SA” Ukrzaliznytsia ” Alexander Kamyshin, patru rachete a lovit Darnitsky Uzina de reparații auto, situat pe malul stâng al Kievului. El a subliniat, de asemenea, că echipajele de reparații au început deja să elimine consecințele grevelor.Statul Major al Forțelor Armate din Ucraina a raportat că inamicul a tras cinci rachete de croazieră la Kiev.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.