Mariupol rănit, sfâșiat de cicatricile războiului, dar nu rupt/foto REUTERS

Ultimele stocuri de alimente și apă se epuizează în Mariupol.

Acest lucru este menționat în mesajul Consiliului Municipal Mariupol din Telegram.

Se remarcă faptul că situația din Mariupol continuă să fie foarte dificilă – “nu există lumină, apă, căldură în oraș, aproape că nu există comunicații mobile, ultimele stocuri de alimente și apă se epuizează.”

situația este complicată în mod semnificativ de bombardarea constantă de către ocupanții ruși.

“Inamicul trage în mod deliberat în zone rezidențiale. Astăzi, Rosiștii au continuat să bombardeze orașul din avioane. Sectorul rezidențial de la intersecția dintre bulevardul Nakhimov și strada Italianskaya a fost bombardat, iar grevele au fost și în zona cinematografului Savona. În plus, există informații despre bombardarea clădirii Universității de Stat Mariupol”, a raportat Consiliul Municipal.

în același timp, se remarcă faptul că apărătorii noștri continuă să rețină eroic inamicul și să dea o mustrare demnă.

“Mariupol, rănit, cicatrizat de cicatricile războiului, dar nu rupt, continuă să reziste”, se spune în mesaj.

Citește și:  lângă Gostomel, rușii au vrut să construiască treceri de pontoane, dar ceva nu a mers bine În apropiere de Gostomel, rușii au vrut să construiască treceri de pontoane, dar ceva nu a mers bine  trădătorul, pe care rușii l-au numit primar al Melitopolului, a fost declarat suspect Trădătorul, pe care rușii l-au numit” primarul ” Melitopolului, a fost declarat suspect Ministerul Apărării a explicat de ce datele privind pierderile în rândul rușilor nu se schimbă Ministerul Apărării a explicat de ce datele privind pierderile în rândul rușilor nu se schimbăPapa despre războiul din Ucraina: opriți acest masacru înainte de a transforma orașele într-un cimitir Papa Rimsky despre războiul din Ucraina:”opriți acest sacrificare înainte de a transforma orașele într-un cimitir”

După cum a raportat UNIAN, ocupanții ruși au aruncat deja aproximativ 100 de bombe aeriene asupra Mariupol, 2.187 de locuitori din Mariupol au fost uciși. Consiliul Municipal constată că ocupanții au lovit cinic și intenționat clădiri rezidențiale, locuri aglomerate, distrug complet spitalele pentru copii și distrug complet infrastructura orașului.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.