un alt depozit al ocupanților ruși din Chernobayevka a fost distrus/foto uk.wikipedia.orgUn alt depozit al ocupanților ruși din Chernobayevka a fost distrus/foto uk.wikipedia.org

Vineri, 22 iulie, la Cernobayevka din Regiunea Herson, un alt depozit de muniții al ocupanților a fost distrus. 

Acest lucru a fost anunțat în aerul teletonului autostrăzii de către deputatul Consiliului Regional Kherson Sergey Khlan. 

“Informații oficiale-ieri a existat un alt minus un depozit Rashist în Cernobayevka”, a menționat el. 

Citește și:  în sudul Ucrainei, APU a distrus patru depozite de muniții inamice În sudul Ucrainei, forțele armate ucrainene au distrus patru depozite de muniții inamice eliberarea Kherson: expertul militar Jdanov a spus despre progresul și succesele Forțelor Armate din Ucraina Eliberarea Herson: expert militar Jdanov a vorbit despre avansarea și succesul Forțelor Armate ale Ucrainei  au apărut detalii despre distrugerea a două posturi de comandă ale armatei ruse în regiunea Herson Au apărut detalii despre distrugerea a două posturi de comandă ale armatei ruse în regiunea Herson

Khlan a menționat, de asemenea, că acum al doilea val de evacuare a început în regiunea Herson. Oamenii sunt îngrijorați din cauza prezenței mari a trupelor rusești. 

“Novaya Kakhovka și suburbiile… Acum oamenii sunt evacuați în masă după explozii în depozitele ocupanților. În lunile anterioare, au făcut un înlocuitor pentru un hub armat acolo, pe care l-au plasat anterior în Cernobayevka. Au făcut acest hub în Novaya Kakhovka, unde forțele noastre armate au distrus cu succes totul”, a spus el.

După cum a scris UNIAN, în ajunul Forțelor Armate ucrainene au distrus cinci cetăți și două depozite de muniții ale trupelor ruse pe teritoriul regiunii Kherson ocupate temporar.

La 17 iulie, a devenit cunoscut faptul că în regiunea Kherson, Forțele Armate ale Ucrainei au distrus sediul invadatorilor ruși și un depozit de muniții. Acest lucru s-a întâmplat la Lazurne, unde ocupanții au înființat un sediu, barăci și un depozit lângă mare.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.