militarul american Stephen Zabelski, în vârstă de 52 de ani, a murit în Ucraina/collage UnianÎn vârstă de 52 de ani, omul militar american Stephen Zabelski a fost ucis în Ucraina/UNIAN collage

în vârstă de 52 de ani, omul militar american Stephen Zabelski a fost ucis în Ucraina.

Acest lucru este raportat de ziarul Recorder (statul New York, unde a trăit anterior decedatul).potrivit publicației, Zabelski a locuit în New York până în 2018, apoi s-a mutat în Florida. A lucrat pe un șantier de mai bine de 30 de ani. 

Citește și:  un marocan condamnat la moarte în RPD are cetățenia ucraineană Marocanul condamnat la moarte în ” DNR ” are cetățenia ucraineană  pedeapsa cu moartea pentru străini ridică miza negocierilor-consilier al ministrului de Interne Pedeapsa cu moartea pentru străini din Federația Rusă ridică miza în negocieri-consilier al ministrului de Interne Străinii care au luptat pentru Ucraina au fost condamnați la moarte în DPR (Foto, video) Străinii care au luptat pentru Ucraina au fost condamnați la moarte în ” DNR “(fotografii, videoclipuri)

Americanul este supraviețuit de soția sa și de cinci copii adoptați, un nepot, șapte frați și surori, opt nepoate, șase nepoți.

o sursă anonimă a Washington Post din Departamentul de Stat al SUA a confirmat moartea armatei.

Revista Rolling Stone, citând mai multe persoane familiarizate cu circumstanțele morții lui Zabelski, relatează că era un veteran al armatei americane și a murit după ce a fost aruncat în aer de o mină.

Conform informațiilor din necrologuri, Zabelski a murit lângă Dorozhnyanka (regiunea Zaporozhye) pe 15 mai.

Departamentul de stat este în legătură cu familia și a oferit “toată asistența consulară posibilă”, spune Departamentul de Stat. Oficialul a refuzat să ofere mai multe detalii “din respect pentru familie în acest moment dificil.”

după cum a scris UNIAN, se știa anterior despre moartea unui singur American care a luptat în Ucraina. A fost un soldat de 22 de ani, Willie Joseph Kansel, care a lucrat pentru o companie militară privată.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.